Provinciale Nordic-Walking /Wandel dag op de Connecterra.

Kom dan zeker naar onze Nordic Walking /Wandel dag op zaterdag 18 mei. Starten kan tussen 8u00 en 15u00, einde kiest u zelf. U heeft de gelegenheid om uw meegebrachte picknick op één van de mooie plekjes te verorberen. Of u kiest één van de tavernes die u in de loop van de dag eventueel tegenkomt op de prachtige wandelwegen. Er is voor iedere wandelaar wel een aangepaste wandelroute.

Locatie

Maasmechelen 3630 Zetellaan z/n Connecterra

Kom zeker naar onze Nordic Walking /Wandel dag op zaterdag 18 mei. Starten kan tussen 8u00 en 15u00, einde kiest u zelf. U heeft de gelegenheid om uw meegebrachte picknick op één van de mooie plekjes te verorberen. Of u kiest één van de tavernes die u in de loop van de dag eventueel tegenkomt op de prachtige wandelwegen. Er is voor iedere wandelaar wel een aangepaste wandelroute. 1. Deelname aan deze dag kan voor de prijs van 2.5 euro p/p 2. Inschrijven kan tot 15 mei 3. Een geleide wandeling met Ranger dient voor 25 april aangevraagd te worden. Deze begeleide wandeling, met zeer veel info van de Ranger, is op deze dag uitzonderlijk gratis voor onze deelnemers maar moet tijdig aangevraagd worden. Plaatsen zijn beperkt.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
2.50

2,50 Euro per deelnemer voor leden en niet-leden

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Contacteer ons voor verdere vragen.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten